con-mod returns

mei 29, 2020 Door Kirurishii

con-mod is er een tijd tussenuit geweest, maar heeft nooit stilgezeten.

Het modificeren en repareren van retro gameconsoles is wel goed als over. Maar de lol van het ombouwen en domweg klootviolen met die ouwe dingen is nooit weggeweest.

Con-mod was ook altijd een vraagbaak voor allerhande problemen en kon men altijd terecht voor wat uitleg, hoe idioot je dacht dat het zou zijn. Ook dat is nog altijd niet verandert. Iedereen heeft immers wel eens hulp nodig en wat voor de een zo kinderlijk eenvoudig lijkt, kan voor de andere een onneembaar obstakel zijn.

Dat laatste blijft leuk om te doen, mensen helpen. En vanuit die optiek blijft con-mod bestaan en komt er een nieuwe website met louter antwoorden op vragen die steeds lastiger te vinden zijn middels de gelouterde zoekmachines. Misschien dat deze site uiteindelijk als mirror kan dienen voor downloads van websites die langzaamaan uit aan sterven zijn.

Momenteel zijn we erg druk met de classic X-Boxes, dus daar komt al vlot de eerste info van on-line te staan. Zoals bijvoorbeeld de error-codes met de betekenis en de doorgaans werkende oplossingen. Daarbij komt op den duur diverse apps en iso’s bij om eenvoudig te modden en te herstellen.

We zijn er in ieder geval lekker druk mee. Kom af en toe eens loeren voor een update.

Ciao!